rozeQ

Rake woorden van Qlub-gangers

Ik ben super dankbaar dat ik naast deze krachtige ondernemende mensen
mag staan in hun speurtocht naar zichzelf en meer plezier en speelsheid in hun leven en hun werk.

Schermafbeelding 2023-07-21 om 15.53.32
review nicole
Schermafbeelding 2023-04-09 om 09.13.32
Schermafbeelding 2023-04-09 om 09.13.20
Schermafbeelding 2023-04-09 om 09.24.04
IMG_8902
IMG_8826
Schermafbeelding 2023-04-09 om 09.23.28
IMG_8831
Schermafbeelding 2023-04-09 om 10.04.55
Schermafbeelding 2023-04-09 om 10.02.48
Schermafbeelding 2023-04-09 om 09.28.49
Schermafbeelding 2023-04-09 om 09.27.42

 

Ester | Het Huis van Aandacht

Vanaf dag 1 dat Sanne mijn praktijk binnen liep voelde ik een enorme connectie. Aanvullend, verdiepend en verrijkend. Net als ik geloofde zij ook in mijn vernieuwde concept. Ik had iemand nodig die net als ik vanuit mijn stroming en intuïtie ondernam en vond deze in Sanne. Ze bracht structuur aan in mijn overwerkende brein. Ik stuiterde alle kanten op en Sanne hield het roer, waardoor ik alle kanten op kon. Alhoewel ik zelf een compleet beeld had van mijn nieuwe concept had ik geen idee hoe ik daar moest komen. Door Sanne haar rake vragen en uitnodiging om iedere keer weer terug te keren naar mijn ja gevoel, kon ik stap voor stap naar het “eind”beeld komen. Haar creativiteit, doeltreffendheid, enthousiasme en eerlijkheid heeft me enorm geholpen maar haar geloof in mij en geloof in mijn concept heeft me een bedding geven en het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Ik ben een alleen-doener, dat gaat me goed af, maar zo fijn dat Sanne naast me is komen staan, me alle hoeken van mijn eigen Huis heeft laten ervaren en doorvoelen waardoor ik mijn Huis kon bouwen. 

Check hier haar prachtige werk.

IMG_7696
IMG_2240
IMG_2046

Mirjam | Joy & Inspiratie Trainer

“Sanne coacht met veel creatieve tools, humor, is lief, voelt enorm goed aan en is echt op je ingetuned, heeft het allerbeste met mij voor, wil mij en mijn bedrijf echt laten shinen en ik had haar jaren geleden al aan mijn zijde willen hebben.

Het toffe aan dit traject is voornamelijk dat Sanne mij overal zelf over na heeft laten denken en natuurlijk ook vooral heeft laten voelen.

Sanne is supercreatief, heeft het aller aller beste met mij voor, wil mij en mijn bedrijf laten shinen en doet ff een extra deurtje open in m’n al aanwezige creatieve brein. Ze laat je echt goed nadenken, speuren, voelen, voelen en nog eens voelen. Ook de deurtjes in mijn hart, want ze gaat vooral op zoek naar wat ik echt wil vanuit hart, buik, Qi en brein. Als die op 1 lijn liggen kan het niet meer stuk.

Dit had ik alleen nooit gekund dus ik ben de beste vrouw eeuwig dankbaar.”

Check haar heerlijke werk.

Nathalie

Voordat ik een traject bij Sanne volgde voelde ik me moe, verdrietig, uit balans en totaal niet veerkrachtig. Ik werd geleefd en wilde bijna dagelijks gillend wegrennen en niet meer terugkomen omdat ik zo hard probeerde maar ervaarde geen (langdurige) verbetering. Ik zorgde niet goed voor mezelf.

Nu sta ik positiever in het leven. Zie ik de mooie kanten. Ik kan ook meer dankbaarheid ervaren en minder boosheid of frustratie naar mijn partner, de kinderen of mijn moeder. Ik heb meer rust en ervaar balans. Ben veerkrachtiger en minder vermoeid. Ik vind mezelf een leuke grappige en meer geduldige moeder.”

Er is sindsdien een rust in mijn leven gekomen, ik kan veel vaker genieten en dankbaar zijn met wat ik heb. Ik voel minder frustratie en boosheid, naar mezelf en mijn dierbaren. Dank je wel voor deze fijne ervaring en begeleiding. En waardevolle ervaring die ik de rest van mijn leven meeneem.

Esther

“Sanne vertaalt, vertelt en begeleidt intuïtief en dat maakt haar een coach die naast je staat en met je meekijkt, in plaats van iemand die voor de groep staat en vertelt wat je moet doen.

Met haar humoristische inslag worden sommige onderwerpen wat minder zwaar, al heeft ze gelijk in de gaten wanneer er even ruimte mag zijn voor een gevoelig punt.

Een persoonlijke aanpak waarbij Sanne goed kijkt naar wat JIJ nodig hebt.”

marmerlos

Antoinette | Hsp Coach 

“Sanne verbindt, stelt je op je gemak op een creatieve, plezierig en jolige manier.

Warm, liefdevol en op zijn Sanne’s. Een lolletje en serieus op het moment dat het nodig was. Ik hou van jou openheid, gekheid en creatieve brein.”

Check hier haar mooie werk.

Judith | Yoga bij Juud

“Lieve Sanne wat doe je dit super fijn. Je gaf me vertrouwen ervoor te gaan. Je stond naast me en dat gaf mij kracht. Ik kon er niet meer voor weglopen. Echt super fijn, ik voelde me op mijn gemak bij je. Je bent een schat van een mens. Het heeft bij mij heel veel los gemaakt, een opluchting, maar ook kracht gegeven dat ik er mag zijn. Ik voel me lichter, er is een laagje vanaf gegaan die ik niet meer hoef mee te dragen.”

Volg haar hier.

Marije | Female Leadership Coach

Ik heb de dag als heel bijzonder ervaren. Precies, wat ik mocht zien, heb ik mogen zien. Dankjewel hiervoor.

En wauw je manier van coachen en begeleiden love it! Vanuit je gevoel, vanuit je intuïtie, je weet precies wat nodig is. En dat gecombineerd met kennis is echt waanzinnig.

Ik zou echt iedereen aanraden om een opstelling bij je te doen. En ik kom ZEKER nog eens terug.”

Volg deze leukerd hier.

qlosaquamarijn

Ergens voelde ik intuïtief aan dat Sanne het anders zou aanpakken dan ik gewend was.Ik volgde haar online en haar woorden waren raak.

Kwetsbaar over zichzelf, over het leven en precies aantikken waar ik zelf middenin zat.

En tijdens de sessies was ik zo onder de indruk blown away dat ze dwars door me heen keek.

Ik kon niet om mezelf heen en zij zag mij.

Sanne is een intuïtieve begeleider/coach en ik houd van haar directe maar altijd to the point vragen en feedback.

En dat met een heerlijke bak aan humor die het altijd weer wat extra lichter maakt.

Ik voelde me ontzettend veilig en gezien.

Wat vond ik niet prettig? Tja, dat Sanne niet om de hoek woont bij mij 😉

Esther

qlosmarmer

Madelon | Mijn MoederKracht

“Toen ik eenmaal contact had met Sanne, voelde het als thuis komen. Er komt direct een kalmte over mij heen als ik met haar spreek. Ik noemde Sanne ook wel ‘die vrouw die port’. Kapot was ik als ik bij haar geweest was. Zij wil wel bij mijn kern komen. Maar ik laat dit niet toe. Iedere keer trek ik een rookgordijn op. Maar Sanne stapt door die rook heen.

Waar het de bedoeling was om na vier maanden een concept te hebben van ‘mijn ideale bedrijf’, ben ik vooral bezig geweest met mijzelf en het moederschap.  Bijvoorbeeld door opstellingen. Ik heb hier helemaal geen ervaring mee. Maar wat is dat bijzonder. Ik wil alleen nog meer bereiken. Een van de dingen die ik door Sanne geleerd heb is om niet meer continu ‘aan te staan’. Het zit nog niet in mijn dagelijks leven en mijn automatisme. Maar ‘dat geeft niet’. Ik ben mij er bewust van, dat is stap 1. Mijn weerstand wil ik laten vallen. Ik voel dat mijn ware ik nog meer naar buiten mag komen. 

Wat heb ik niet uit onze samenwerking gehaald?! Het is een start geweest naar een herkennismaking met mijzelf. En op zoek naar de liefdevolle kern binnen in mijzelf. 

De uitdagingen die ik tegenkom zijn: omgaan met mijn eigen reacties en gevoelens bij bepaald gedrag van mijn kind. Inzicht krijgen in mijn gedrag en zo bewust een keuze kunnen maken in mijn reactie.

Ik heb daar innerlijk werk en een liefdevolle speelse houding naar mijzelf voor nodig. Sanne schudt je wakker. En trapt niet in de rookgordijnen die je probeert op te trekken. Ze komt tot de kern.

 Het grootste doorbraak moment was toch wel toen ik ‘ineens’ zei dat ik geen verloskundige meer wilde zijn.”

Madelon is inmiddels haar eigen bedrijf aan het opzetten waar ze als Mindfulness Trainer & Miskraam Coach ouders begeleidt. Zo ontzettend trots op deze vrouw!

Volg haar hier.

Nienke | De Stilte Praktijk

Sanne werkt intuïtief, zorgt voor structuur die ik vervolgens weer omgooi, ze mijn gevoel keer op keer gebruikt als uitgangspunt en dan ineens een paar weken verder zag ik mijn gemaakte stappen! 

Dat zorgde voor vertrouwen in het traject, in Sanne en in mijzelf.

De sessies met Sanne hebben mij vertrouwen gegeven in de plannen die ik had en nog steeds heb betreft de invulling van mijn praktijk.

 Ik zie het als een hand die ik een tijdje mocht vasthouden om zo stap voor stap dichter bij de realisatie te kunnen komen van mijn droom. Een hand die mij zekerheid gaf, maar ook af en toe onzeker maakte om zo tot de juiste keuze te komen. 

Ze zorgde voor een lach en een traan, verwarring en structuur, gaf ze warmte en mag ze soms nog zakelijker zijn.

Het eerste gedeelte vond ik denk ik het heftigst van het traject. Door de gesprekken en de opdrachten kwamen we erachter dat ik verder van mijzelf weg stond dan dat ik dat in eerste instantie wilde geloven of deed voorkomen. Niets was minder waar. 

Maar door professionele begeleiding, aandacht en begrip kreeg ik mijzelf weer in het vizier en ging de rest bijna vanzelf!!

Sanne geeft je tools, feedback, een snauw of een aai over je bol maar uiteindelijk gaat het erom dat jij je lichaam laat voelen, spreken en horen!

Je mag het zelf doen. Heel fijn!!”

Check hier haar mooie werk.

Josse | HSP KinderCoach

“Als ik terugkijk naar waar ik stond en waar ik nu sta, kan ik zeggen dat er een hoop gebeurd is. Er zijn knopen doorgehakt en stappen gemaakt. Ik ben een eigen onderneming begonnen en sta niet meer in loondienst voor de klas. Sanne heeft mij steeds een zetje gegeven zodat ik meer in actie kwam. Meer uit mijn hoofd, juist meer op gevoel.

We zijn nog steeds aan het sparren. Het leuke aan die momenten is dat ik het gevoel krijg een mens te zijn die er mag zijn. Ik geloof steeds meer in mijn eigen kunnen. De coachingsessies gaan volgens mij altijd op gevoel. Sanne doet wat haar lijf haar vertelt, en dat is voor mij nog een onbekende wereld en daardoor extra interessant. Het voelt een beetje zoals vroeger op de basisschool tijdens creales van die stoffige juf die naar bloemkool rook, waarbij je met je beste maatje, iets mocht gaan ontdekken, het vorm gaf, en je helemaal opging in het proces. Samen spelend ontdekken hoe ik de komende tijd verder wil gaan met mijn onderneming.

 Sanne ziet een kindercoach in mij, waarbij ik alles wat ik interessant vind in kan zetten om kinderen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn. Dit lijkt mij prachtig. Ik stoei met het idee. Het lijkt mij fantastisch om surfen, schrijven, lesgeven, homeopathie, hooggevoeligheid, yoga, meditatie, kortom de natuur als inhoud van mijn dagelijkse werkzaamheden te gebruiken. Ik geloof het bijna. Ik ben het bijna. Ik zet de eerste stappen. Ik ben.

Josse is inmiddels HSP KinderCoach!

 

Lieve Sanne, wat ben je een fantastische zachte en liefdevolle powervrouw.

Heb veel bewondering voor je.
Je hebt zoveel moois te brengen.

Door je belichaming, vrouw-zijn en sensualiteit kan ik nog veel leren.

Bijzonder hoe dat heeft bijgedragen aan het zakken in mijn lijf.

Alsof ik het nu pas voor het eerst helemaal kan toelaten.

Ik voel me zo gecentreerd, zacht, stevig.

Dank je wel!

Liefs, A.